Watergate Hotel Butuan City

Mindanao, Butuan
Watergate Hotel Butuan City Genel
Watergate Hotel Butuan City Genel
Watergate Hotel Butuan City Genel
Watergate Hotel Butuan City Öne Çıkan Resim
Watergate Hotel Butuan City Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Watergate Hotel Butuan City
Jose Rosales Avenue, Doongan Mindanao, Butuan

Watergate Hotel Butuan City size Butuan merkezinde, Butuan Ulusal Müzesi ile 3 dakika yürüyüş ve Santo Nino Diocesan Shrine ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Robinsons Yeri Butuan ile 1,3 mi (2 km) ve SM City Butuan ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Lime and Zest misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada MP3 takma konsolu mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Suite)
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x