Hotel Oazis Butuan

Mindanao, Butuan
Hotel Oazis Butuan Genel
Hotel Oazis Butuan Öne Çıkan Resim
Hotel Oazis Butuan Dış Mekan
Hotel Oazis Butuan Dış Mekan
Hotel Oazis Butuan İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Oazis Butuan
J.C. Aquino Ave. Mindanao, Butuan

Butuan bölgesindeki Hotel Oazis Butuan konaklamanızda, Robinsons Yeri Butuan ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gaisano Alışveriş Merkezi ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM City Butuan ile 0,8 mi (1,3 km) ve Santo Nino Diocesan Shrine ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 210 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x