Waterfoot House

Inave Tapere
Waterfoot House Öne Çıkan Resim
Waterfoot House Dış Mekan
Waterfoot House Dış Mekan
Waterfoot House Kahvaltı
Waterfoot House Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Waterfoot House
Arorangi , Inave Tapere

Waterfoot House misafirlere Rarotonga (Arorangi) bölgesinde, Black Rock Plajı ve Puaikura Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Muri Plajı ile 8,2 mi (13,2 km) ve Rarotonga Golf Club ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spa küveti eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x