Coral Sands Apartments

Rarotonga
Coral Sands Apartments Öne Çıkan Resim
Coral Sands Apartments Dış Mekan
Coral Sands Apartments Dış Mekan
Coral Sands Apartments Dış Mekan
Coral Sands Apartments Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Coral Sands Apartments
Main Road Arorangi , Rarotonga

Coral Sands Apartments misafirlere Rarotonga (Arorangi) bölgesinde, Aroa Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Tikioki Plajı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan daire Para O Tane Sarayı ile 8,6 km (5,3 mi) ve Cook Adası Hristiyan Kilisesi (CICC) ile 8,8 km (5,4 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x