Water Palm Villas

Orta Vietnam, Cam Thanh
Water Palm Villas Genel
Water Palm Villas Genel
Water Palm Villas Genel
Water Palm Villas Genel
Water Palm Villas Genel
Image More +60 fotoğraf
Water Palm Villas
To 1, Thon 8, Cam Thanh Orta Vietnam, Cam Thanh

Water Palm Villas misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Cam Thanh Rice Fields ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Cua Dai Plajı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x