Hoi An Local Villa

Orta Vietnam, Cam Thanh
Hoi An Local Villa Genel
Hoi An Local Villa Genel
Hoi An Local Villa Genel
Hoi An Local Villa Genel
Hoi An Local Villa Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Hoi An Local Villa
Thon Thanh Nhut, Cam Thanh Orta Vietnam, Cam Thanh

Hoi An Local Villa misafirlere Hoi An (Cam Thanh) bölgesinde, Cua Dai Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve An Bang Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hoi An Pazarı ile 5 km (3,1 mil) ve Quan Cong Temple ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan restoranı The restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, Teras, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar (with Balcony)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x