Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders

Puket Adası, Kamala
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders Öne Çıkan Resim
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders Dış Mekan
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders Dış Mekan
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders İç Mekan
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Wallaya Grand Pool Villa by Alexanders
Thanon Hua Khuan Tai Puket Adası, Kamala

Bu villa misafirlere Kamala bölgesinde, plaj yakınında, Kamala Plajı ve Patong Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Karon Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) ve Kata Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve Akıllı televizyonlar mevcut. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 42-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x