Wadano Woods Chalet

Koshinetsu, Hokujo
Wadano Woods Chalet Öne Çıkan Resim
Wadano Woods Chalet Dış Mekan
Wadano Woods Chalet Dış Mekan
Wadano Woods Chalet Dış Mekan
Wadano Woods Chalet Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Wadano Woods Chalet
4982 Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Wadano Woods Chalet misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Happo Turizm Danışma Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), kayak dolabı ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 4 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 3 Yatak Odası
Room
Dağ Evi, 4 Yatak Odası (Wadano Woods)
Room
Dağ Evi, 3 Yatak Odası (Wadano Woods)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x