Phoenix Cocoon

Koshinetsu, Hokujo
Phoenix Cocoon Genel
Phoenix Cocoon Öne Çıkan Resim
Phoenix Cocoon Dış Mekan
Phoenix Cocoon Dış Mekan
Phoenix Cocoon Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Phoenix Cocoon
4982-2 Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Hakuba bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Happo Turizm Danışma Merkezi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve Netflix sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafilere bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Dağ Evi, 3 Yatak Odası
Room
Dağ Evi (Phoenix Cocoon)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x