Waad Al Ula Hotel

Batı Bölgesi, Al Ula
Waad Al Ula Hotel Öne Çıkan Resim
Waad Al Ula Hotel Dış Mekan
Waad Al Ula Hotel Kahvaltı
Waad Al Ula Hotel Kahvaltı
Waad Al Ula Hotel Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Waad Al Ula Hotel
Al Ula Batı Bölgesi, Al Ula

Al Ula bölgesindeki Waad Al Ula Hotel, Jebel Khuraibah ve AlUla Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu otel AlUla Eski Kent Bölgesi ile 10,7 km (6,7 mil) ve Umm al-Daraj Kaya Formları ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Grand
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x