Banyan Tree Alula

Batı Bölgesi, Mada'in Saleh
Banyan Tree Alula Dış Mekan
Banyan Tree Alula İç Mekan
Banyan Tree Alula Kahvaltı
Banyan Tree Alula Yerinde Yemek
Banyan Tree Alula Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Banyan Tree Alula
Wadi Ashar Batı Bölgesi, Mada'in Saleh

Mada'in Saleh bölgesindeki Banyan Tree Alula konaklamanızda, Umm al-Daraj Kaya Formları ile 10,2 mi (16,4 km) ve AlUla Eski Kent Bölgesi ile 11 mi (17,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel AlUla Müzesi ile 12,6 mi (20,3 km) ve Jebel Khuraibah ile 13,3 mi (21,5 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 79 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Villa, 1 Yatak Odası (Dune)
Superior
Superior Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Dune)
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Dune)
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (Dune)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x