VVF Les sittelles à Montalbert

Northern Alps, Montalbert
VVF Les sittelles à Montalbert Genel
VVF Les sittelles à Montalbert Genel
VVF Les sittelles à Montalbert Genel
VVF Les sittelles à Montalbert Genel
VVF Les sittelles à Montalbert Genel
Image More +32 fotoğraf
VVF Les sittelles à Montalbert
La Plagne Montalbert Northern Alps, Montalbert

Aime-la-Plagne bölgesindeki VVF Les sittelles à Montalbert misafirlere dağda, Aime 2000 Kayak Merkezi ile Montalbert Kayak Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Courchevel 1850 ile 30,4 mi (49 km) ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Le Restaurant VVF Les sittelles à Montalbert misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x