Hôtel Club MMV Plagne 2000

Aime-la-plagne, Montalbert
Hôtel Club MMV Plagne 2000 Genel
Hôtel Club MMV Plagne 2000 Genel
Hôtel Club MMV Plagne 2000 Genel
Hôtel Club MMV Plagne 2000 Genel
Hôtel Club MMV Plagne 2000 Genel
Image More +43 fotoğraf
Hôtel Club MMV Plagne 2000
Lieu Dit le Biolet Aime-la-plagne, Montalbert

Hôtel Club MMV Plagne 2000 konaklamanızda Aime-la-Plagne bölgesinde, La Plagne Kayak Merkezi ile 17,9 km (11,2 mi) ve Peisey-Vallandry Kayak Merkezi ile 18,3 km (11,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Les Arcs ile 32,7 km (20,3 mi) ve Villards (Les Arcs 1800) Teleferiği ile 35,4 km (22 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hôtel Club MMV Plagne 2000 misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 265 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

(ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (Adultes + Enfant)
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x