Vuokatinmaa Holiday Apartments

Vuokatti
Vuokatinmaa Holiday Apartments Genel
Vuokatinmaa Holiday Apartments Genel
Vuokatinmaa Holiday Apartments Genel
Vuokatinmaa Holiday Apartments Öne Çıkan Resim
Vuokatinmaa Holiday Apartments Oda Düzeni
Image More +81 fotoğraf
Vuokatinmaa Holiday Apartments
Jäätiönrinteepolku 3 , Vuokatti

Sotkamo bölgesindeki Vuokatinmaa Holiday Apartments misafirlere göl üzerinde, Vuokatinrinteet Kayak Merkezleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Raunilan uimaranta ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Vuokatin Nature Reserve ile 1,3 mi (2,1 km) ve SuperPark Vuokatti Tema Parkı ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirler için 22 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, Sauna (99m2)
Apart
Apart Daire, Sauna (42m2)
Room
Apart Daire, Sauna (92m2)
Room
Apart Daire, Sauna (82m2)
Room
Apart Daire, Sauna (58m2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x