Vuokatin Aateli Apartments

Vuokatti
Vuokatin Aateli Apartments Öne Çıkan Resim
Vuokatin Aateli Apartments Dış Mekan
Vuokatin Aateli Apartments Dış Mekan
Vuokatin Aateli Apartments Dış Mekan
Vuokatin Aateli Apartments Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Vuokatin Aateli Apartments
Ilkanmäentie 11 , Vuokatti

Sotkamo bölgesindeki Vuokatin Aateli Apartments konaklamanızda Vuokatinrinteet Kayak Merkezleri ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Raunilan uimaranta ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Vuokatin Nature Reserve ile 1,4 mi (2,3 km) ve SuperPark Vuokatti Tema Parkı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Vuokatin Aateli Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 48-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sauna ve kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apartment 2, Sauna (Bed Linens Available for Extra Cost)
Superior
Superior Apartment 4, Sauna (Pets allowed - Bed Linens Available for Extra Cost)
Superior
Superior Apartment 1, Sauna (Pets allowed - Bed Linens Available for Extra Cost)
Room
Superior Apartment 3, Sauna (Bed Linens Available for Extra Cost)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x