Vuokatin Aateli Castle

Vuokatti
Vuokatin Aateli Castle Öne Çıkan Resim
Vuokatin Aateli Castle Dış Mekan
Vuokatin Aateli Castle Dış Mekan
Vuokatin Aateli Castle İç Mekan
Vuokatin Aateli Castle Kahvaltı
Image More +50 fotoğraf
Vuokatin Aateli Castle
Veikontie 1 , Vuokatti

Sotkamo bölgesindeki Vuokatin Aateli Castle konaklamanızda, Vuokatinrinteet Kayak Merkezleri ve Katinkulta Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu apart daire Vuokatin Nature Reserve ile 1 mi (1,7 km) ve SuperPark Vuokatti Tema Parkı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Vuokatin Aateli Castle misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve kapalı özel spa küveti olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve bide.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu apart dairede ayrıca sauna sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sauna (Bed Linens Available for Extra Cost)
Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sauna (Pets Allowed)
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x