Oscar Resort Hotel

Kyrenia
Oscar Resort Hotel Genel
Oscar Resort Hotel Genel
Oscar Resort Hotel Genel
Oscar Resort Hotel Genel
Oscar Resort Hotel Genel
Image More +224 fotoğraf
Oscar Resort Hotel
Hasan Esat Isik Sokak No 16 Girne Karakum , Kyrenia

Girne bölgesindeki Oscar Resort Hotel misafirlere deniz kıyısında, Girne Kalesi ve Girne Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Icon Museum ile 2,8 km (1,7 mi) ve Diana Plajı ile 5,3 km (3,3 mi) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Dining ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Plaj bar, havuz barı veya bir 2 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 254 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz temalı park ulaşım servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Girne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9688 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Kenarı
Room
Standard Oda, Park Manzaralı
Room
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Club Stüdyo, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı, Ek Bina
Room
Club Dubleks, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Ek Bina
Room
Family Oda, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x