Vnpearl 94 Hotel

Güney Vietnam, Quận 1
Vnpearl 94 Hotel Öne Çıkan Resim
Vnpearl 94 Hotel Dış Mekan
Vnpearl 94 Hotel Yerinde Yemek
Vnpearl 94 Hotel Yerinde Yemek
Vnpearl 94 Hotel Yerinde Yemek
Image More +37 fotoğraf
Vnpearl 94 Hotel
94 Bui Vien Street Pham Ngu Lao Ward, District 1 Güney Vietnam, Quận 1

Vnpearl 94 Hotel misafirlere Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesinde, Ben Thanh Pazarı ve Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 0,1 mi (0,1 km) ve Saigon Meydanı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x