VMANSION Boutique Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
VMANSION Boutique Hotel Genel
VMANSION Boutique Hotel Genel
VMANSION Boutique Hotel Genel
VMANSION Boutique Hotel Genel
VMANSION Boutique Hotel Genel
Image More +62 fotoğraf
VMANSION Boutique Hotel
No.32, St.200,Sangkat Boeung Raing Khan Daun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

VMANSION Boutique Hotel konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Kamboçya Ulusal Müzesi ve Merkez Pazarı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Kraliyet Sarayı ile 1,3 km ve Nehir Kıyısı Parkı ile 1,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Twin (02 Single Beds)
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x