Vivo Bene Village

Luang Nuea
Vivo Bene Village Genel
Vivo Bene Village Genel
Vivo Bene Village Genel
Vivo Bene Village Genel
Vivo Bene Village Genel
Image More +77 fotoğraf
Vivo Bene Village
93 Moobaan Mai Rim Klong, Moo 9 T. Luang Nuea , Luang Nuea

Doi Saket bölgesindeki Vivo Bene Village konaklamanızda, Phra That Doi Saket Budist Tapınağı ve Mae Kuang Barajı Gözlem Noktası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 14,3 mi (23 km) ve Tha Phae Kapısı ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Rossli Swiss Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa
Superior
Superior
Room
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x