Vivin Luxury Suites

Thiruvananthapuram
Vivin Luxury Suites Genel
Vivin Luxury Suites Genel
Vivin Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Vivin Luxury Suites Dış Mekan
Vivin Luxury Suites Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Vivin Luxury Suites
Pattoor Pettah , Thiruvananthapuram

Vivin Luxury Suites misafirlere Thiruvananthapuram merkezinde, Sree Venkatachalapathy Temple ve Megalithic Dolmens of Marayur ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kovalam Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

47 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x