SPS Kings Way

Thiruvananthapuram
SPS Kings Way Genel
SPS Kings Way Genel
SPS Kings Way Genel
SPS Kings Way Öne Çıkan Resim
SPS Kings Way Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
SPS Kings Way
Enchakal Chakai- NH Bypass Road , Thiruvananthapuram

Thiruvananthapuram bölgesindeki SPS Kings Way konaklamanızda, Mall of Travancore ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sree Venkatachalapathy Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Kovalam Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Executive Katı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x