Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas

Montevideo
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas Genel
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas Genel
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas Genel
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas Öne Çıkan Resim
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas
Blanca del Tabare 2903 , Montevideo

Vivaldi Hotel Loft Punta Carretas misafirlere Montevideo (Punta Carretas) bölgesinde, Punta Carretas Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dünya Ticaret Merkezi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Carreta Anıtı ile 3,9 km ve Çağdaş Sanatlar Müzesi ile 5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 94 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Beaux Arts stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x