Gema Luxury Suites

Montevideo
Gema Luxury Suites Genel
Gema Luxury Suites Öne Çıkan Resim
Gema Luxury Suites Dış Mekan
Gema Luxury Suites Dış Mekan
Gema Luxury Suites Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Gema Luxury Suites
Roque Graseras 644 , Montevideo

Gema Luxury Suites misafirlere Montevideo (Punta Carretas) bölgesinde, Rambla of Montevideo Yolu yakınında ve Feria De Villa Biarritz Köylü Pazarı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Castillo Pittamiglio ile 0,4 mi (0,7 km) ve Punta Carretas Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Desayuno Buffet yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda (Plus)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Junior Süit
Room
Executive Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x