Viva Mare Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Foinikounta
Viva Mare Hotel Öne Çıkan Resim
Viva Mare Hotel Dış Mekan
Viva Mare Hotel Dış Mekan
Viva Mare Hotel Dış Mekan
Viva Mare Hotel Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Viva Mare Hotel
Foinikounta Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Foinikounta

Viva Mare Hotel misafirlere Pylos-Nestoras bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mavrovoúni ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Loútsa ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kantouni Beach ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x