Kotroni Villas

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Foinikounta
Kotroni Villas Öne Çıkan Resim
Kotroni Villas Dış Mekan
Kotroni Villas Dış Mekan
Kotroni Villas Dış Mekan
Kotroni Villas Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Kotroni Villas
Finikounda, Messinias Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Foinikounta

Kotroni Villas misafirlere Pylos-Nestoras bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Mavrovoúni ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Loútsa ile 1,2 mi (1,9 km) ve Koumpáres ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirlere bebek bakımı (ücretli), atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x