Vita Park Hotel and Aqua Park

Kuzeydoğu Bulgaristan, Albena
Vita Park Hotel and Aqua Park Genel
Vita Park Hotel and Aqua Park Genel
Vita Park Hotel and Aqua Park Genel
Vita Park Hotel and Aqua Park Genel
Vita Park Hotel and Aqua Park Genel
Image More +46 fotoğraf
Vita Park Hotel and Aqua Park
Albena Resort Kuzeydoğu Bulgaristan, Albena

Albena bölgesindeki Vita Park Hotel and Aqua Park konaklamanızda, Aquamania Aquapark ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Albena Plajı ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu her şey dâhil otel Altın Kum Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Monastery of Saints Constantine and Helena ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Vita Park Hotel and Aqua Park misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 309 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, terlik ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için ücretsiz su parkı ve açık tenis kortları gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Albena bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Villa
Villa 2 Bedrooms, Kitchen
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x