Hotel Althea

Kuzeydoğu Bulgaristan, Albena
Hotel Althea Genel
Hotel Althea Genel
Hotel Althea Genel
Hotel Althea Öne Çıkan Resim
Hotel Althea Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Althea
Albena Resort Kuzeydoğu Bulgaristan, Albena

Hotel Althea misafirlere Albena bölgesinde, plaj yakınında, Aquamania Aquapark ve Albena Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Altın Kum Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Monastery of Saints Constantine and Helena ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Hotel Althea misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 182 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x