Vistahermosa

Bajio, Don Juan
Vistahermosa Genel
Vistahermosa Öne Çıkan Resim
Vistahermosa Dış Mekan
Vistahermosa Dış Mekan
Vistahermosa Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Vistahermosa
Principal Norte No. 64 Comunidad Don Juan Xido de Abajo Bajio, Don Juan

San Miguel de Allende bölgesindeki Vistahermosa konaklamanızda, Zocalo Folk Sanatı ve Günahsız Doğum Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kabin San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Escondido Bölgesi ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Vistahermosa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kabinde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. San Miguel de Allende bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kabin misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dağ Evi, 1 Yatak Odası
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Room
Dağ Evi, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x