Visitors Inn

Mbale
Visitors Inn Öne Çıkan Resim
Visitors Inn Yerinde Yemek
Visitors Inn Banyo Tipleri
Visitors Inn Banyo Tipleri
Visitors Inn Eğlence ve Teknoloji
Image More +14 fotoğraf
Visitors Inn
Court Road , Mbale

Mbale bölgesindeki Visitors Inn konaklamanızda LivingStone Uluslararası Üniversitesi ve Mt Elgon Şelalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sipi Falls ile 8,3 mi (13,4 km) ve Wanale Uçurumu ile 10,4 mi (16,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x