Mbale Travellers Inn

Mbale
Mbale Travellers Inn Genel
Mbale Travellers Inn Genel
Mbale Travellers Inn Genel
Mbale Travellers Inn Genel
Mbale Travellers Inn Genel
Image More +29 fotoğraf
Mbale Travellers Inn
Mbale , Mbale

Mbale bölgesindeki Mbale Travellers Inn konaklamanızda, LivingStone Uluslararası Üniversitesi ve Mt Elgon Şelalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sipi Falls ile 8,6 mi (13,8 km) ve Wanale Uçurumu ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Mbale misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x