Visiting Card Hotel & Resort

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
Visiting Card Hotel & Resort Genel
Visiting Card Hotel & Resort Öne Çıkan Resim
Visiting Card Hotel & Resort Dış Mekan
Visiting Card Hotel & Resort Dış Mekan
Visiting Card Hotel & Resort Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Visiting Card Hotel & Resort
WATTANAWONG, RATCHAPRAROP ROAD, MAKKASAN PRATUNAM, 38/5 Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Visiting Card Hotel & Resort size Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Pratunam Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Khaosan Caddesi ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi otelin restoranı Shadi Home Restaurant tarasfından yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x