Virtu Suites

Agios Prokopios
Virtu Suites Genel
Virtu Suites Öne Çıkan Resim
Virtu Suites Dış Mekan
Virtu Suites Dış Mekan
Virtu Suites Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Virtu Suites
AGIOS PROKOPIOS , Agios Prokopios

Virtu Suites konaklamanızda Naxos bölgesinde, plajda, Agios Prokopios Plajı yakınında Agia Anna Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Plaka Plajı ile 2,1 km ve Agios Georgios Plajı ile 3,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. 35 inç plazma televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sauna ve sezonluk açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x