Viroth's Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Viroth's Hotel Genel
Viroth's Hotel Genel
Viroth's Hotel Genel
Viroth's Hotel Genel
Viroth's Hotel Genel
Image More +118 fotoğraf
Viroth's Hotel
Street 24, Wat Bo Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Viroth's Hotel Siem Reap merkezinde, Wat Bo ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Kraliyet Bahçesi ile 1 km ve Angkor Night Market ile 1,3 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Viroth's Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 35 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Teras, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Teras, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x