Virgo Batik Resort

Malezya Yarımadası, Lumut
Virgo Batik Resort Genel
Virgo Batik Resort Genel
Virgo Batik Resort Genel
Virgo Batik Resort Öne Çıkan Resim
Virgo Batik Resort Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Virgo Batik Resort
Persiaran Teluk Batik Teluk Batik Malezya Yarımadası, Lumut

Lumut bölgesindeki Virgo Batik Resort misafirlere deniz kıyısında, Teluk Batik Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Marina Adası Frenzy Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mangrove Bataklık Parkı ile 3,9 mi (6,3 km) ve RAHMAT Denizcilik Müzesi ile 5,4 mi (8,8 km) mesafede.

Virgo Batik Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 90 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x