Rockbund Fishing Chalet

Lumut
Rockbund Fishing Chalet Genel
Rockbund Fishing Chalet Genel
Rockbund Fishing Chalet Genel
Rockbund Fishing Chalet Öne Çıkan Resim
Rockbund Fishing Chalet Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Rockbund Fishing Chalet
KM1, Jalan Teluk Muroh Marina Island , Lumut

Lumut bölgesindeki Rockbund Fishing Chalet konaklamanızda Marina Adası Frenzy Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Mangrove Bataklık Parkı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Teluk Batik Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) ve RAHMAT Denizcilik Müzesi ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

21 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dağ Evi
Standard
Standard Dağ Evi
Room
Premier Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x