Virginia Palace Hotel

Garbagnate Milanese
Virginia Palace Hotel Genel
Virginia Palace Hotel Genel
Virginia Palace Hotel Genel
Virginia Palace Hotel Genel
Virginia Palace Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Virginia Palace Hotel
Via Montenero, 127 , Garbagnate Milanese

Garbagnate Milanese bölgesindeki Virginia Palace Hotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, IL Centro Alışveriş Merkezi ve Alfa Romeo Tarih Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fiera Milano Sergi Alanı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 10,8 mi (17,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Ristorante Virginia Palac restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 61 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x