Golf Hotel

Lainate
Golf Hotel Genel
Golf Hotel Genel
Golf Hotel Genel
Golf Hotel Genel
Golf Hotel Genel
Image More +44 fotoğraf
Golf Hotel
Via A. Manzoni, 45 , Lainate

Lainate bölgesindeki Golf Hotel konaklamanızda Alfa Romeo Tarih Müzesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve IL Centro Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Milano Katedrali ile 12,2 mi (19,7 km) ve Piazza del Duomo ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 34 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve sezonluk açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x