Virati Hotel

Yangon Region
Virati Hotel Genel
Virati Hotel Genel
Virati Hotel Genel
Virati Hotel Genel
Virati Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +80 fotoğraf
Virati Hotel
33/C Natmauk Lane 1, Bahan Township , Yangon Region

Virati Hotel misafirlere Yangon (Bahan) bölgesinde, Kandawgyi Doğa Parkı ve Kandawgyi Gölü ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bogyoke Aung San Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Karaweik Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Saw Mahar restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x