Vinny Boutique Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Vinny Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Vinny Boutique Hotel Dış Mekan
Vinny Boutique Hotel Dış Mekan
Vinny Boutique Hotel Kahvaltı
Vinny Boutique Hotel Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Vinny Boutique Hotel
Street 143 & Street 304, Phnum 5 Sangkat Olympic, Khan Chamkarmorn Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Vinny Boutique Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Tuol Sleng Soykırım Müzesi ve Wat Moha Montrei ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Merkez Pazarı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Nehir Kıyısı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x