Vinger Hotell

Doğu Norveç, Kongsvinger
Vinger Hotell Genel
Vinger Hotell Genel
Vinger Hotell Genel
Vinger Hotell Genel
Vinger Hotell Genel
Image More +31 fotoğraf
Vinger Hotell
Østre Solørvei 6 Doğu Norveç, Kongsvinger

Vinger Hotell misafirlere Kongsvinger merkezinde, Kongsvinger Turizm Danışma Merkezi ve Kadın Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel Kongsvinger Kalesi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Ronning Treski ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

79 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x