Hotell Magnor Bad

Orta İsveç, Eidskog Municipality
Hotell Magnor Bad Genel
Hotell Magnor Bad Öne Çıkan Resim
Hotell Magnor Bad Dış Mekan
Hotell Magnor Bad Dış Mekan
Hotell Magnor Bad Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotell Magnor Bad
15 Gaustadvegen Orta İsveç, Eidskog Municipality

Eidskog bölgesindeki Hotell Magnor Bad konaklamanızda, Ronning Treski ve Charlottenberg-Eda Halkevi ve Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Charlottenbergs Alışveriş Merkezi ile 7 mi (11,2 km) ve Lerot badplats ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Otelin restoranı Kafe de Fire Årstider misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, Özel Banyo
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x