Vineyard Exclusive Suites

Decentralized Administration Of The Aegean, Akrotiri
Vineyard Exclusive Suites Öne Çıkan Resim
Vineyard Exclusive Suites Dış Mekan
Vineyard Exclusive Suites Dış Mekan
Vineyard Exclusive Suites Dış Mekan
Vineyard Exclusive Suites Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Vineyard Exclusive Suites
Akrotiri Decentralized Administration Of The Aegean, Akrotiri

Santorini bölgesindeki Vineyard Exclusive Suites misafirlere plaj yakınında, Caldera Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Akrotiri Kalesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Antik Akrotiri ile 1,1 km ve Art of the Loom Gallery ile 1,7 km mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel atlama havuzu ve Akıllı televizyonlar vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Spa küveti ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Honeymoon Süit, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x