Rodakas Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Akrotiri
Rodakas Hotel Genel
Rodakas Hotel Öne Çıkan Resim
Rodakas Hotel Dış Mekan
Rodakas Hotel Dış Mekan
Rodakas Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Rodakas Hotel
Akrotiri Decentralized Administration Of The Aegean, Akrotiri

Rodakas Hotel konaklamanızda Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Santorini Kalderası ve Caldera Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Red Plajı ile 2,2 km (1,4 mil) ve Beyaz Plaj ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Çatı Katı (Loft), Kısmi Deniz Manzarası
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Traditional
Traditional Çatı Katı (Loft), Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x