Vincci Capitol

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Vincci Capitol Genel
Vincci Capitol Genel
Vincci Capitol Genel
Vincci Capitol Genel
Vincci Capitol Genel
Image More +57 fotoğraf
Vincci Capitol
Gran Via 41 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Vincci Capitol size Madrid merkezinde, Gran Via Caddesi yakınında ve Puerta del Sol ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Plaza Mayor ile 0,4 mi (0,7 km) ve Madrit Kraliyet Sarayı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

140 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Gran Via View)
Standart
Standart (Twin con Supletoria)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Gran Via View)
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Basic
Basic Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Premium
Premium Oda
Oda
Oda (Skylight)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x