Vimean Sovannaphoum Resort

Kuzey Kamboçya, Battambang
Vimean Sovannaphoum Resort Genel
Vimean Sovannaphoum Resort Genel
Vimean Sovannaphoum Resort Genel
Vimean Sovannaphoum Resort Genel
Vimean Sovannaphoum Resort Genel
Image More +79 fotoğraf
Vimean Sovannaphoum Resort
East Road along the stream, Rocheck 4 Rattanak Commune, River East Bank Kuzey Kamboçya, Battambang

Vimean Sovannaphoum Resort misafirlere Battambang (Svay Pao) bölgesinde, Colonial Buildings ve Union Commercial Bank ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Battambang Müzesi ile 0,6 mi (1 km) ve Colonial-Era Architecture ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 12 klimalı odada özel spa küveti ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Bungalov
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x