The Place Hostel & Rooftop Bar

Kuzey Kamboçya, Battambang
The Place Hostel & Rooftop Bar Genel
The Place Hostel & Rooftop Bar Genel
The Place Hostel & Rooftop Bar Genel
The Place Hostel & Rooftop Bar Genel
The Place Hostel & Rooftop Bar Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
The Place Hostel & Rooftop Bar
53, Road 3 Kuzey Kamboçya, Battambang

The Place Hostel & Rooftop Bar misafirlere Battambang (Svay Pao) bölgesinde, Psar Nat ve Canadia Bank ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Boeung Chhouk Market ile 0,3 mi (0,4 km) ve Union Commercial Bank ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Ortak Ranzalı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda
Room
Superior Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x