Villarancia – Luxury B&B

Salento Yarımadası (bölge), Alezio
Villarancia – Luxury B&B Öne Çıkan Resim
Villarancia – Luxury B&B Dış Mekan
Villarancia – Luxury B&B Dış Mekan
Villarancia – Luxury B&B Dış Mekan
Villarancia – Luxury B&B Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Villarancia – Luxury B&B
Via Garibaldi, 78 Salento Yarımadası (bölge), Alezio

Alezio bölgesindeki Villarancia – Luxury B&B misafirlere banliyöde, La Vinolea ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Radyo Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Baia Verde Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Villarancia – Luxury B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x