Alixia's Suites

Salento Yarımadası (bölge), Alezio
Alixia's Suites Öne Çıkan Resim
Alixia's Suites Dış Mekan
Alixia's Suites Kahvaltı
Alixia's Suites Kahvaltı
Alixia's Suites Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Alixia's Suites
Via Costa 23 Salento Yarımadası (bölge), Alezio

Alezio bölgesindeki Alixia's Suites konaklamanızda, La Vinolea yakınında ve Radyo Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Maria al Bagno Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Farmacia Provenzana ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x