Villapiana Country House

Pellezzano
Villapiana Country House Genel
Villapiana Country House Öne Çıkan Resim
Villapiana Country House Dış Mekan
Villapiana Country House Dış Mekan
Villapiana Country House Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Villapiana Country House
Via Piana, 8 Coperchia , Pellezzano

Pellezzano bölgesindeki Villapiana Country House konaklamanızda, Sorrento Peninsula ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Salerno Limanı ile 5,3 mi (8,6 km) ve Maiori Plajı ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede.

2 Villapiana Country House misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Teras
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x